2.2.2014

Onnistuttiin Jh-kilpailussa samalla, kun talvi tuli auringonlaskun myötä!



Höh, olipa vaikeaa saada kaikki asia samaan otsikkoon... Minullehhan talvi tarkoittaa sitä, että on minimissään 20senttiä lunta ja kylmää. Ja tännehän tosiaan satoi viime yönä 20cm lunta ja lisää tulee nytkin kokoajan! Aloitetaan kuitenkin postauksen kirjoittaminen torstaista. Btw, kuunnelkaapa yllä oleva ääni!


Käytiin torstaina Nemon ja isoveljeni kanssa jäällä auringonlaskun aikaan. Piti itseasiassa hoputtaa aika paljon, että ehdittäisiin, mutta ehdittiin kuitenkin ajoissa. Varusteina oli tällä kertaa veljellä GoPro ja minulla tietenkin järkkäri. Aurinko oli just laskemassa, kun päästiin jäälle, joten tuli kivoja kuvia omasta mielestäni. Ainoa mistä en tykkää on istumiskuva yllä olevassa kollasissa...


9kk 1,5vko!
13v 1kk <3
"rakkaus oikein valittuun koiraan voi nousta elämän yläpuolelle"
Piti vielä laittaa tämä video reissulta:



RATSASTUS



Perjantaina kävin koulun jälkeen vain lyhyen lenkin Nemon kanssa, koska pitikin lähteä ratsastamaan. Sain tunnille Mandi (Manolita) nimisen kimon (?) tamman. Mandi oli ollut edellisellä tunnilla, joten en joutunut laittamaan sitä kuntoon. Mentiin suunnanvaihtoja ravissa ja käynnissä, sekä jotain keskihalkasijan puolituksia? Ja koko-rataleikkauksia. Mandi oli alkuun hyvä, laiskeni sitten keskikohdassa tuntia ja piristyi taas lopussa, mutta hieno heppa se on! Ei ihan vaan mun makuun, kun on niin hitaasti menevä. :D


Eilen, eli lauantaina oli sitten satanut kivasti lunta. Oli varmaankin just se 20cm, mitä toivoinkin, että tulisi. Lähdettiin Nemon kanssa suuupper pitkälle aamulenkille ja uskokaa vaan, että oltiin molemmat ihan poikki sen jälkeen! Otettiin molemmat pienet nokoset, koska metsässä syvässä lumessa on tosi vaikeaa liikkua. 


Eileen käytiin sitten tosiaan Nemon kanssa kaksi tuntia kestävässä Jh-koulutuksessa, johon sisältyi myös kilpailu. Aloitettiin treenaamalla ja ette voi kuvitellakkaan miten paljon sain uusia vinkkejä koirien esittämiseen! Nemokin jaksoi tosi hienosti koko kaksituntisen. Kilpailussa oltiin enää minä ja chihun omistaja jäljellä, kun vaihdettiin koiria niin, että Nemo meni hetkeksi kehäsihteerille ja minä sain kääpiösnautserin. Jipun esittäminen meni omasta mielestäni erittäin hyvin, joten sijoituttiin Nemon kanssa ensimmäisiksi!


Saatiin iso kasa palkintoja, palkintoihin sisältyi suuri JH1 ruusuke, 3kilon Eukanuba-ruokasäkki, Royal Caninin testipakkaus, vetolelu, nalle, kahvikuppi & iPhone kuoret, kakkapussinpidike ja pusseja sekä tietenkin kaikista ihanin pokaali. :) Arvosanat oli kaikki muu ERI, paitsi seisominen EH, koska unohdin pitää käsiä nätisti ja Nemoa väsytti jo. Kuitenkin tosi kiva reissu ja fiilis oli ihan katossa kisan jälkeen!

9 kommenttia :

  1. ihania kuvia ja paljon onnea superhyvästä sijoituksesta! :3

    VastaaPoista
  2. Tosi ihana toi sun ja Nemon yhteiskuva :)!

    VastaaPoista
  3. Aivan ihania kuvia auringonlaskusta ja Nemosta oot saannu. Onnea teille sijoituksesta!

    VastaaPoista
  4. Kiitos kehuista ja onnitteluista <3

    VastaaPoista
  5. Kävin katsomassa, mutta valitettavasti en liity, ennen kuin sulla on muutama teksti ja banneri :)

    VastaaPoista
  6. se on kokorataleikkaa ja ratapituussuuntaa leikaa ja sit rata poikkisuuntaa leikkaa xD ja mandi on kärpäskimo ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomaaks ny ku osaan hyvin nää nimet ja värit XDDD

      Poista