25.12.2013

Frendimiittiä

Viime lauantaina oltiin tosiaan taas tapaamassa vanhoja tuttuja, nimittäin seropipoikia, Reneä sekä Roytä. Puistoon tultuamme ei poitsuja omistajineen näkynyt vielä missään. Sen sijaan puistossa oli iiiso mutalammikko, mutainen penger ja PALLO.



Pallo oli tietenkin heti ensinäkemästä Nemon omaisuutta, eikä siihen kukaan muu saanut koskea. Ennen R-poikien tuloa puistossa kävi saksanseisoja narttu myöskin. Ennen poikia tuli myös äiti- ja lapsi welsh corgi cardigan-tytöt, jotka viipyivätkin melko kauan. Puiston ollessa tyhjä sain myös otettua hienoja poseerauskuvia Nemosta. Niitä on vielä enemmän, mutta kokosin kuitenkin hienoimmat alla olevaan kollaasiin.


Suuri vesilätäkkö ja pallo.
Poikien tultua Nemo oli ihan yksinäinen. Poitsut juoksivat corgejen kanssa, mutta Nemon ainoa elämäntarkoitus oli suojella palloa ja olla sen lähellä. Jännää sinänsä, koska yleensä Nemo aina leikkii kavereiden kanssa? Ehkä Pepin poissaoleminen muutti Nemon leikkimismieltä. Saatiinhan Nemokin sitten vielä lopulta juoksemaan Renen kanssa.


Possujono! Pahoittelen kuvan suuruutta, se ei suostunut pienenemään.
 Niin ja olihan ne koirat pakko tunkea siihen penkillekkin vierekkäin istumaan. Ryhmäkuvat on aina niin kivoja. Muistakaapa käydä katsomassa Renen, Royn ja koirien omistajan blogi. Siihen pääsee klikkaamalla alla olevaa kuvaa. :)


Huomenna tulossa postausta luultavasti sunnuntain agilitytreenistä, joten eiköhän sanota, että huomisiin!

2 kommenttia :

  1. Voi miten söpöt valjaat on tällä söpöläisellä :)
    Meidän valjaiden alkuperästä en tiedä, nuo länget on saatu yli 20 vuotta sitten tuttavilta. Mutta jotkut satulasepäthän noita tekee, googlettamalla oon löytänyt kanssa noita myytäviä länkivaljaita. Nuo remmit tein itse hevosen rintaremmistä kun vanhat olivat ajan saatossa haurastuneet ja napsahti poikki.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei! Noi on kyllä hienot ;) Ja Nemo kiittää. :)

      Poista