14.12.2013

Luukku #14- Kuulumisia



Käytiin Nemon ja Pepin kanssa eilen pitkästä aikaa koirapuistossa. Päästiin koulusta jo harvinaisesti yhdeltä ja ehdin valoisaan aikaan ulos. Hain Nempan ja Pepin kotoa ja lähdetiin kameran ja tumppujen kanssa kohti bussipysäkkiä. Oon huomannut, että onnenpeikko hymyilee mulle, bussi tuli tänäänkin juuri, kun päästiin pysäkille. Lähdettiin bussilla kohti Pisanmäen koirapuistoa.


Päästiin perille just, ennen kuin piti vaihtaa bussia, koska toisessa oli joku vika. (bussia piti siis vaihtaa pysäkillä millä jääätiin koirapuistolle.) Käppäiltiin ennen koirapuistoon menoa dogien kanssa lähipellolle.


Olen ja olin aivan älyttömän iloinen siitä, että ensinnäkin oli hyvä, kuvaamiseen sopiva ilma ja koirilla oli riittävästi energiaa riehumiseen. Peppi pomppi yli ojia pellolla. :D Sain sitten pari kuvaa siitäkin, kun P ja N oli paikallaan, hetken...


Mentiin koirapuistossa pienten puolelle, jossa oli jackrusseli ja pari 7-wee tyttöä. Pakko sanoa, että tyttöjen käytös koirien kanssa oli älytöntä... (roikkuivat koirien perissä ja olivat kisaa kumpi voi hutasta koiraa ekana takapään päälle.) herranjumala... Siirryttiin isojen puolelle, koska sinne tuli sitten kulttis, jolla oli älyttömästi energiaa. Della nimeltään oli tuo koira. Dellan jälkeen tuli labbis Ruffe ja pari muuta koiraa.


Tänään me mentiin Pepin ja Nempan kanssa koirapuistoon tapaamaan Roita ja Reneä Olariin. Oltiin vartti myöhässä, mutta onneksi ei olu ainoita, nimitäin Roi ja Renekin oli myöhässä. :D Oltiin ensin koirapuistossa, mutta vaihdettiin pian läheiselle kentälle. Koirat sai leikkiä kauan ja saatiin kivoja kuvia. Kaikki eilisen kuvat täällä ja tämän päivän kuvat täällä!



Nemo on nyt pesty ja puunattu huomista varten. Jännittää...

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti