8.12.2013

Luukku #8- Kangasala RN

Aivan huikea, luminen reissu Tampereella! Varautukaa siis iloiseen hehukutukseen... Ensinnäkin, kun tultiin paikanpäälle oli aivan lumista. Täällä, Espoossa ei ole yhtään lunta ja siellä oli melkein polveen asti. Oli aivan huikeaa päästää pennut irti pellolle, kun lunta oli niin paljon. Nemo oli ihan "täh, lunta, tätähän voi syödä, nam!". Mutta ketä pentuja oli paikalla? No nämä tietty:

oik. Silva, Nemppa, Madde ja Nemo
Nempan kasvattaja, Riitta sai eilen soiton Nempan veljeltä, Nemolta (sen nimi on myös Nemo), että kuulemma hekin ovat tulossa huomenna. Itse olin ihan juhuu! Saan nähdä Nemo-kakkosen. Postauksessa siis Nemppa on meidän Nemo ja Nemo on Nempan veli. Nemo oli paljon kevytrakenteisempi, kuin meidän Nemppa. Päätettiin yhdessä, että esitin molemmat Nemot, koska itse halusin. Näyttely oli siis ratsastusmaneesissa. Pentuluokka alkoi sillä, että urospennut kutsuttiin kehään.


Meillä oli aluksi pientä probleemaa numerolappujen kanssa. Ensin mentiin Nemojen kanssa kehään, sitten oli Nemon vuoro ja sitten Nempan. Siinäpä vaihdeltiin numerolappuja.


Nemo meni tosi hienosti, ottaen huomioon ettei sen kanssa ole paljoa treenattu. Menin sen kanssa ulkona pari kierrosta ennen kehää ja silloin se kyllä hyppi ja pomppi, mutta kehässä sitten meni tosi hyvin suht. tasaista, mutta hötkyilevää ravia. Nemo on luonteeltaan ihana höseltäjä, ihan erilainen, kuin Nemppa.


Sitten tulikin jo Nempan vuoro. Nemo meni niinkuin viilipytty ja olen niin iloinen, että sen häntä heilui... Lihapullilla on taikavoimia. Urospennut kutsuttiin uudestaan kehään. Tuomari seisotti, juoksutti ja siirsi meidät Nempan kanssa eteen. Tultiin siis ykkösiksi. Huikea fiilis! Saatiin myös kunniapalkinto. Meidän jälkeen oli narttupennut, Nemon siskot Madde ja Silva.


Narttupentujen voittajaksi ravasi ja seisoi Riitan pentu Madde. Maddekin sai kunniapalkinnon. Madde oli kuulemma erittäin hieno flatinalku ja siksi se pötkikin myös parhaaksi. Nemo siis tänään PEK1 KP VSP. Olen kyllä erittäin tyytyväinen tuohon käytökseen ja KP:seen! Jes, tästä on hyvä jatkaa eespäin. :)


Läheisellä pellolla oli suht. paljon lunta ja siksi siellä saikin hyviä kuvia. Päästettiin kaikki koirat vapaaksi riehumaan. Ja ne riehuivat. Juoksivat ympäri peltoa ja pyörivät lumessa. Se vasta on pennun elämää....


Ennen Nakin (Riitan koira) luokan alkua käytiin ulkona ottamassa pari kuvaa Nakista. Sillä on kyllä niin fiksu ilme... <3


Nakki oli käyttöluokassa. Oltiin Riitan kanssa ihan, että toivottavasti se saa edes EH:n. Iloiseksi yllätykseksi Nakki sai ERI:n ja pötki toiseksi. Eli Nakki KÄY ERI2.


Mentiin vielä ottamaan palkintopossukuvat ulos Nemosta ja Maddesta. Olikin haastetta saada pystit ja koirat samaan kuvaan... Ruusukkeetkin on vinossa, muttei se ole niin vakavaa. Jäätiin vielä seurailemaan BIS-kehäksi ja paras koira oli suomenajokoira, toinen enkkusprinkku ja kolmas suomenlapinkoira.


Ja sorruinhan mä ostamaankin jotakin. Nimittäin hihnan ja heijastinliivin. Löysin vihdoin ihanan paksun hihnan halvalla. Siis oranssin heijastavan Hurtan noutajahihnan. Paksuutta löytyy jopa 13mm ja pituutta 180cm. Olen ihan innoissani tästä, pääsee varmasti käyttöön jokaiselle lenkille! Toinen ostos oli uusi heijastinliivi vanhan jäädessä pieneksi.


Muistakaapa kommentoida jos jotain jäi epäselväksi. Muutkin kommentit ovat aina tervetulleita. Kiitos paljon Riitta mukavasta seurasta, olipa kiva päivä! Alla vielä kaikkien koirien tulokset, jotka olivat reissussa mukana:

- Nemo, PEK1 KP VSP-pentu
-Madde, PEK1 KP ROP-pentu
-Nakki, KÄY ERI2

Kaikki näyttelystä ottamani kuvat löydät TÄÄLTÄ! 

5 kommenttia :

  1. Meillä on tollanen hihna vaaleenpunasena :) Se on kätevä ja hyväntuntunen käyttää .

    VastaaPoista
  2. Onnee! Ja täällä on lunta :D(asun Lempääläs,20min matka Tampereelle)


    tresolin.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Kiitos! Olisipa täälläkin... Kiva jos siellä on. :)

    VastaaPoista