6.12.2013

Luukku #6- Nemon joululahjatoiveet

Innoistuin vähän kaikesta, mutta eikö se ole niin, että kaikkea voi toivoa...


Ja Nemon listalta löytyy:

- Vaatteina, jotka me tarvitaan on tällä kertaa Berran fleecehihna, sekä topcanisin puolikuristava panta. Molemmat tulisivat varmasti agilitykäyttöön. Pakollisena ostoksena on myös Hurtan heijastinliivi, vanha liivi ei mene enää edes Nemon mahan ympäri.

- Ja niitä turhia on nahkainen ruskea noutajahihna, kylpytakki ja keltaiset valjaat. Noutajahihnoja meiltä löytyy ainakin kolme, mutta toivon kuitenkin salaa tommoista hienompaa nahkaista. Kylpytakki oli lähinnä hauskuudella heitetty listaan, mielikuva Nemosta tuo päällä saa pakollisen hymyn huulille. Oikeastaan valjaat ei ole turha, mutta niitä ei me nyt kyllä tarvita. (vaikka kyllä me tarvitaan oikeesti)

- Ja sitten kaikkea muuta. Herkkuja/luita ei ikinä voi olla liikaa, niitä siis. Toisena kuvassa näkyykin Busterin aktivointilelu. Katselen tätä aina kaupoissa ja ai, että jos saisin tuon Nemolle... Ehkä sitten vielä vetovaljaat haluaisin, vaikkei ne kuvassa olekkaan.



Omalla listallani on:

- Puhelimen kuoret. Puhelimena minulla on siis Lumia 620 ja haluaisin siihen jotkut muut kuoret, koska nyt minulla on räikeän keltaiset. Keltaiset sopii kyl Nemon väriin, muttei mun. :D

- Objektiivi. Luultavasti tullaankin ostamaan minulle Canon EF-S 55-250mm-objektiivi. Voi olla, että joudun maksamaan siitä osan itse, mutta tuommoista olen nyt lähipäivinä haaveillut.

-Treenitasku. Mietin tätä "hankkiessani" (en ole siis saanut vielä sitä), että treenitasku on varmasti kesälläkin parempi, koska olen niin lämminverinen, että treeniliivissä tulee aina kuuma! Treenitasku olisi Berran mustana.

- Suklaata. Haluan perinteisesti jouluna itselleni suklaata. Tai haluan tuommoisen fazerin boksin. Kuvassa ei ole oikea rasia, mutta te varmaan tiedätte niitä perinteisiä? No, mutta tässä nää meidän toiveet olikin, toivottavasti tykkäsitte. :)

6 kommenttia :

  1. Suosittelen tosi lämpimästi tuota treenitaskua! Hommasin itse sellaisen alkukesästä ja heti tuli huomattua miten kätevä se on. Ei tarvi hirveesti pukea, vaan tuon vaan napsasee paikalleen ja on tosiaan kevyempi kuin treeniliivi. :)

    VastaaPoista
  2. Toi treenitasku on toosi kätevä kesällä :)

    VastaaPoista
  3. Millä sä väsäsit noi kollaasit ? :)

    VastaaPoista