17.12.2013

Luukku #17- Voittaja-näyttely


Oltiin sunnuntaina Messukeskuksen lähellä jo varttia yli kahdeksan. Jo kilometri messarista ja kauheat jonot. Autolla ei enää päästy eteenpäin, joten käveltiin äidin ja Nemon kanssa suoraan messariin. Tultiin takapuolelta ja meidän kehä oli toisella puolella kooooko messaria. Paljon kävelyä siis. Kun päästiin 42 kehän laidalle oli siellä jo häkkialueet ihan täynnä. Siis ihan tosi! Kakskytä yli kaheksan ja kehä alkaa yhdeksän kolkyt ja häkkipaikat on jo täyteen buukattu. Vietiin sitten Nemon häkki kauemmas ja saavuttiin odottamaan kehän alkua kehän ympärillä oleville penkeille.


Valostus oli-niin kuin aina halleissa onkin aika huono. Seisotuskuvia tuli, mutta ravaamisesta ei sitten yhtään. Oltiin kehän laidalla jo tasalta, kehän alkaessa puolelta. Odoteltiin siinä sitten kehän alkua ja seurattiin vierestä hulinaa. Alla oleva video näyttäkin mitä tehtiin. :D



Sain vihdoin ja viimein sen hyvän seisotuskuvan Nemosta. Seuraava taitaa tulla ensi viikonloppuna, arvatkaapa mitä silloin tapahtuu? Ihailin itseasiassa tosi kauan tuota seisotuskuvaa. On se minun pentu niin hieno ja lupaava. <3


Päästiin sitten kehään ja meitä vastassa oli itseasiassa aika sama ruumiinrakenteinen, mutta musta väriltään oleva kaksi päivää Nemoa vanhempi pentu. Mentiin ensin yhdessä kehään ja tuomari katsoi hieman päätä ja juoksutti. Päästiin sitten mekin pian levähtämään vähäksi aikaa, kun oli toisen koiran vuoro.


Tuomarina meillä oli Rune Fagerström. Tykkäsin tosi paljon, käsitteli koiraa nätisti ja Nemonkin häntä ihan vispasi, kun Rune tuli rapsuttamaan. Juostiin vielä yhdessä ja jäätiin toisiksi. Oli ihan älyttömän kiva kokemus, ja tykkäsin erittäin paljon. Messarissa on vain aina niin kiva tunnelma. :) Eli erittäin kiva reissu oli. Itse jäin vielä koko päiväksi shoppailemaan (tsekkaa edellinen postaus, jossa esittelen ostokset) äidin lähtiessä Nemon kanssa kotiin.


Nemo PEK2
Tuomari Rune Fagerström
"Hyvä raajakorkeus. Hyvät rungon mittasuhteet. Hyvä pään pituus. Sopiva otsapenger. Turhan pyöreät silmät. Hyvä kuono-osa. Hyvä kaula. Riittävä eturinta. Pitkä olkavarsi. Hyvä runko. Lyhyt lantio. Riittävät takakulmaukset, mutta taka-askel saisi olla pidempi. Erinomainen luusto. Litteät käpälät. Miellyttävä käytös."

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti