5.12.2013

Luukku #5- Toinen osa

Muistakaa käydä katsomassa ensimmäinen osa TÄSTÄ! Eli luukun viisi toinen osa tulee tässä. Tätä ei alunperin pitänyt tulla, mutta koska kuvia on kertynyt niin ajattelin tehdä toisen osan.


Ajattelin tänään lähteä vielä valoisalla ilmalla koirapuistoon Nemon, Pepin ja kameran kanssa. Suunnitelmat kuitenkin muuttuivat, kun muistin huomisen näyttely. hitto. Piti leipoa, pestä Nemo, trimmata Nemo ja pakata. Suunnattiin sitten ihanan luokkalaiseni/ystäväni Oprin kanssa meille. Oprilla on myös koira, kauemmin blogia lukeneet ovat törmänneet Rudi-staffiin. Tosin, Rudi on jo nyt paljon kookkaampi. Oprilla on myös lifestyleblogi, johon pääsee tästä. 


Mentiin kaupan kautta meille leipomaan. Ostettiin kaupasta lihapullia huomiseksi, jotka hups vaan unohdin ostaa eilen. Meillä oli ollut koulussa itseinäisyyspäiväjuhlat. Ihanan lyhtyt koulupäivä 9.45-12.40. Kaupassa käymisen jälkeen mentiin bussilla meille, kerrankin bussi tuli just kun tultiin kaupasta ulos...

Tajuttiin ottaa mekoissa kuvia. Oprin blogiin tulee varmaan postaus hänen uusista vaatteista. Itselläni oli päällä vaaleanpunainen mekko, sama kuin kesällä alakoulun "päättäjäisissä". Nemo löysi ihanan puunjuuren, jota piti mutustella.




Tehtiin myös yhtä toista juttua, joka selviää hieman myöhemmin. Nyt siirryn putsaamaan Nemoa, moimoi!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti