9.11.2013

Erikoisviikko-Näyttelyreenausta

*just tuli 19 000 katsomiskertaa täyteen, kiitoksia. :)*


Käväistiin eilen Juvanmalmella, näyttelytreeneissä. Nemon kasvattaja oli ilmoittanut meidät sinne jo edellisenä päivänä. Paikalle tuli Nemon veli Paukku ja sisko Madde (kasvattajan koira). Reenit oli lämpimässä hallissa ja mukana oli noin. 25 koiraa. Sain tosi hyvän vaikutelman paikasta ja luulen, että aloitan siellä myöhemmin agilityn, onhan paikan nimi "Agimesta".

Paukku
 Ensin treenattiin juoksemista. Juostiin kaikki koirat ns. piirissä ja ohjaaja huuteli suunnanvaihtoja ja nopeita seisotuksia sieltä keskeltä. Nemolla heilui kerrankin häntä, olisi pitänyt saada silloin seisotuskuva. Seuraavaksi oli yksittäiset harjoitukset. "Tuomari" otti aina eteensä koiran, pienet pöydällä ja isot maassa. Saatiin tosi hyviä neuvoja miten opettaa seisomista.

vas. Madde, Paukku ja Nemo.
 Annettiin sitten pentujen vielä loppuun riehua ja kokeilin myös Madden ja Nemon kanssa parikilpailua. Miksi? Sen saatte tietää huomenna, jännää... ;)

vs. Madde oik. Paukku
 Loppujenlopuksi olen erittäin tyytyväinen, että mentiin ja ehdottomasti uudestaan! Ensi kerralla tulee sitten varmaan myös Silva- Nemon toinen sisko. Mennään ehkä ensi viikolla, tai sitten sitä seuraavalla. En tiedä voinko "kuluttaa" Nemoa silloin 22.11 ennen näyttelyä, koska meidän näyttely on 24.11. Mutta.... Katsotaan nyt mennäänkö vai ei, ainakin me mennään vielä joskus uusiksi, sai niin hyvää palautetta. :)


Värväsin äidin ottamaan videota meistä, joten saatte myös videokoosteen reeneistä. :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti