15.11.2013

Maailman parhaat ♥

Tiistaina lähdettiin kolmen maissa Konalaan Pepin ja Nemon kanssa. Olin varannut meille viideksi vuoron agilitykentälle. Hypättiin itseasiassa vasta puoli neljältä lähtevään bussiin ja vaihdettiin Helsingissä bussia, joka menisi ihan Koirakoulukompassin lähelle.

Pepin perus ilme. :D
 Ilma oli jo sen verran kylmä, että heitin koirille takit päälle. Peppi sai fleece-pusakan ja Nemo Hurtan talvimanttelin. Bussissa olikin odotettua viileämpi, joten takit oli hyvä ratkaisu tilanteeseen. Ennen meitä oli agilitykentällä vuorossa muutama tyttö koirineen. Päästiin sitten aloittamaan jo vähän ennen viittä. Peppi oli ihan älyttömän innoissaan. Karkasi esteille ainakin parikymmentä kertaa ja juoksi sitten ihan älyttömän lujaa. Treenattiin hyppy-valssi-hyppy-A-este-putki-puomi-hyppy-hyppy- sarjaa ja siitä tykkäsikin molemmat koirat. Nemolla pidin tosin hyppyjen puomit maassa, onhan meillä nyt huomenna agilityäkin.


Tehtiinkin melkein koko tunti yllä mainitsemaani. Huilattiin välillä ja tehtiin yksittäisiä esteitä niin, kuin esimerkiksi pöytää, pituutta ja keppejä. Varmasti mennään lähiaikoina uusiksi, on se vaan niin ihanaa treenata parhaiden hurttien kanssa! ♥

5 kommenttia :