25.11.2013

Toirien kanssa puistoilemassa

Piipahdettiin tänään tunnin lenkillä Nemon ja Pepin kanssa koirapuistossa, tällä kertaa hiukan kauempana. Lähdetiin vaihteeksi ajoissa käppäilemään bussipysäkille ja just tällä kertaa bussi oli vartin myöhässä, kun lähdettiin ajoissa. Niin meidän tuuria. :D


Raahasin kameran mukaan, mutta päästyämme paikanpäälle oli jo hämärää. Yritin epätoivoisesti ottaa lampun alla yhteiskuia, jotka ei sitten onnistuneet. Jatkettiin matkaa läheiselle pellolle, koirat vapaana edelleen. Peppiä on alkanut nyt ärsyttämään Nemo. Ne kai tuntee liian hyvin tai jotain, kun Peppi vain murisee Nemolle... Vanhapieniteini?


Pellolla sitten huomas miten koko pelto oli jäässä. Lunta meillä ei ihan vielä ole, vaikka sitä toki odotetaan innolla saapuvaksi lauantaina ennusteiden mukaan. Joulukalenteri valmistuu mukavaa tahtia ja saan jopa luultavasti kaiki luukut ajallaan blogitukseen! Nemosta ei nyt ole yksittäisiä peltokuvia, koska se on niin tumma dogi. To




Käveltiin sitten siitä viereiseen koirapuistoon. Ensin paikanpäällä ei ollut ketään ja koirat räyhäsivät keskenään. Myöhemmin paikan päälle kuitenkin saapui kaksi panjoa. (springerspanielia) Uroksia molemmat ja voi miten hienoja semmoisia! Toinen, 8-kuinen nuorempi oli ollut sunnuntaina Best in puppy show'ssa PEK2 ja BIS1 parin toinen koira. Vanhempi 3-vuotias oli kuulemma vuoden 2013 menestynein näyttelyspringeri. Hienoja koiria kummatkin. Myöhemmin paikalle pörräsi vielä käyttölinjainen seefferi, johon mä ihastuin heti. Se oli jotain niin upeaa, ettei mitään rajaa... ^__^ Meidän piti sitten kuitenkin lähteä paikalta, koska äiti koppasi meidät koirapuiston parkkikselta kyytiin. Niin me lähdettiin näpit jäässä kotiin kera väsynein koirien.


Uudesta ulkoasusta + bannerista saamme kiittää Mariaa. En voi uskoa miten meille saatiin loihdittua näin siisti sininen ulkoasu, minä itse rakastuin tähän ikihyviksi ja katsotaan jos malttaisin pitää tätä pitkään blogissa, luulen, että maltan. Kiitos vielä suuresti Maria H. Tästä päässette muuten Marian blogiin. Itse tutustuin siihen vasta nyt ja koin sen tosi kivaksi.

Muistakaapa heittää kommenttia ja parannusehdotuksia ulkoasuun liittyen. :)

5 kommenttia :