23.11.2013

MonitoimiToira

Nyt startaan lauantaista, viime viikon lauantaista....


Lähdettiin puoli kahdeltatoista kohti Konalaa. Oltiin siellä just kolmelta, jolloin meidän pentukurssi alkoi. Täl kertaa ei saatu kyytiä, joten tultiin busseilla. Kurssilla tehtiin lähinnä yksittäisiä esteitä, joita oltiin jo harjoiteltu. Meidän kontaktireenit puomilla meni tosi hyvin taas. Lopussa oli vielä putki-putki-pussi rata.


Sen jälkeen lähdettiinkin kotiin. Päästiin busseilla kätevästi ja oltiin kotona puoli neljältä. Järjestelin kaiken valmiiksi ja pyöräytettiin mummini juhlat käyntiin. Hyvin meni ja kakkuja oli jopa kolme.


Sunnuntaina mentiin papalleni kylään. Nemosta on ihan hassuja kuvia sieltä, mutta laitoin nyt vain tuon Lehmä-kuvan. Niin huvittavaa. :D


Maanantai oli normaali päivä ja käytiin Nemon kanssa rannalla iltalenkillä. Oli muuten hirveä merenkäynti.


Ja sama tiistaina, kun käytiin taas siellä meren rannassa. Kauhea myrsky, kauheat aallot. Nemoa pelotti, kun laituri heilui, joten ei jääty kauaksi aikaa.


Keskiviikkona treenattiin vetoa halolla. Laitoin piuhat valjaista halkoon kiinni ja hyvinhän tuo penneli veti muutaman kilsan lenkin. Ei ollut kovin painava, mutta hyvä näin alkuun. Jos joku muuten tietää mikä on kestäävää materiaalia, joka kestäisi kulutusta voi minulle kertoa. Materiaali tulisi siis halkoon kiinni, joka raahautuu koko ajan maassa, hiekassa, asfaltilla yms.


Loppuviikosta olenkin jo kertonut. Yllä oleva kuva on torstailta ja eilen julkaisin "Nemon kirjoittaman" postauksen. Myöhemmin illalla tulee toinen postaus. Pysykääpä kuulolla!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti