24.11.2013

Piuharakkaus

Ja niin perjantaina saapui paketti postissa. Paketissa luki päällä Sanni Väyr... jne. Tätä olen odottanut ja nyt se on täällä, vihdoin sain otettua itseäni niskasta kiinni niin, että tilasin seuraavaan tuotteen ja lähetin rahat ajoissa postissa. Ja paketistahan tottakai paljastui se mitä odotin.


Nimittäin meidän uusi näyttelypiuha. Mun oli ihan pakollinen tarve tilata piuha ilman helmiä. Meidän toisessa piuhassa helmet on lähtenyt liikkeelle ja muutenkin on huonompi kädessä. Tämä pääsi heti tänään käyttöön ja oli aivan unelma. Jotenkin tosi pehmeä, muttei joustava. Pituus on myöskin juuri hyvä ja tämä pääsee tänäänkin käyttöön. Olen vain nyt niin fiiliksissä tästä, se sopii Nemon turkin väriinkin. Käväisin tänään ostamassa myös Biltemasta hevosten pääharjan. Pääsi heti käyttöön ja sillä kyllä lähti mainiosti kuivuneet hiekat pois Nemon turkista. Olisin ostanut kovemman ja isomman harjan, mutta ei ollut enempi rahaa mukana.


No, mutta nyt hilppaisen tästä laittamaan tuota koiraa kuntoon ja kohta lähdetään messariin . Kaikki peukut pystyyn, mua jännittää varmasti enemmän, kuin ketään muuta. :D Onneksi oltiin toissapäivänä siellä näyttelykoulutuksessa ja saatiin hyviä neuvoja. Ja hei, Nemon häntä heilui. Kirjaimellisesti heilui. Kiitos muuten mahtavasta seurasta Nempan siskojen omistajat. :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti