30.11.2013

Viimeinen pentuagility!

Tänään ajeltiin ehkäpä jopa toiseksi viimeistä kertaa Koirakoulu komppasin pihalle. Ajattelin, että nyt pidetään taukoa, treenaillaan kotona ja aloitetaan sitten ensi keväänä/kesänä Juvanmalmella, jossa meillä oli näyttelyharjoituksetkin. HUOM. Alempaa löytyy video, jossa on kaikki asiat mitä käytiin läpi.


Meillä oli ensin treenattavana kiertimistä esteen takaa ja sen jälkeen esteen yli hyppy. Tätä treenattiin pentukurssilla viimeksi tuolin avulla ja jos et tiedä mistä puhutaan, katso tämä. Tänään saatiin siis sitten hyppy tuolin sijasta. Mentiin myös itsenäisesti kiemura putki ja hyppy- esteet peräkkäin ja niistäkin selviydyttiin kunnialla. Muita yksittäisiä esteitä itsenäisesti treenailtiin olivat kepit. Nemolla oli taas vähän unohtunut mikä homma tämä oli, mutta saatiin muisti kuntoon.


Ensimmäinen rata oli pieni sarja. Eli hop-hop-putki. Toisena oli hop-valssi-hop putki. Ja kolmantena hop-hop-putki-hop-hop-putki. Tehtiin myös kasitreeniä, joka näkyy videolla. Kannattaa siis katsoa video.





Kulissien takana:

2 kommenttia :

  1. Oon ihan innoissani aina näistä videoista, jee! Toivottavasti meidänkin blogiin saadaan videoita, kun tää pentu kasvaa ja aletaan treenailemaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että tykkäät! :)) Mä voin tulla katsomaan sitten teidänkin blogia, kuulostaa kivalta jos penne on mukana. ;)

      Poista