28.11.2013

Parhaimmistoa auf.linked♥

Ei ollutkaan tällä kertaa niin iso homma selata kaikki blogeja läpi. Tässä kuitenkin kahden parhaan arvostelut, kerrankin ajallaan. Tein vain kahdesta, koska blogeja tuli 20, niin oli helpompi valita ja nämä kaksi kyllä erottuivat joukosta selvästi. Kaksi sen takia, että ajattelin tällä kertaa tehdä vähän ns. isommat ja hienommat vain kahdelle. Ensi kerralla sitten pienemmät ja esim. kahdeksalle. ps. Kiitos kaikille erikoispostauksiin ideoita laittaneille, sekä kiitos kaikille bloginsa linkanneille. :)

2. Hertan ja Kertun blogi



Ulkoasu

Tykkään bannerista kovasti. Siinä välttyy syksyinen tunnelma, jonka joskin voisi jo vaihtaa talvisemmaksi. Mielestäni oikeassa laidassa olevan koiran kuva on rajattu hieman huolimattomasti. Fontti keskellä on hyvä, joskin en itse olisi heti saanut Hertta-sanan H-kirjaimesta selvää.

Esittelysivut

Hertan esittelysivu on hyvä, vaikka itse toivoisin pari lisää kuvaa, esim. Hertta tekemässä temppuja, kun niitähän se osaa? Kuvat on kuitenkin laitettu nätisti vierekkäin (johon en itse pystyisi) ja kuvat ovat hyvälaatuisia. Onko Hertalla kennelnimeä? Mistä kennelistä se on jos on? Nämä tiedot olisi kiva myös saada sinne, ymmärän toki jos Hertta ei ole kennelistä. Kertun sivu on samankaltainen, joten samat niksit sinne, kun Hertan sivulle myös.

    Oma sivusi muistuttaa myös koirien sivuja ja siihen itse ainakin muuttaisin erilaisen ulkonäön. En tykkäisi jos koirilla ja minulla olisi aivan samanlaiset sivut. Kalenteri- sivu on hyvä, joskin jos tapahtumia ei ole paljoa ne voisi merkitä esim. sivupalkkiin.

Muu ulkasu, tekstit ja kuvat

Blogissasi on hyviä tekstejä, joskin niitä tulee aika harvoin. Blogi on erittäin asiallisen tuntuinen. Onko blogisi hauska vaan vain päiväkirja lemmikeille? Kuvat ovat yleensä hyvälaatuisia ja ne on välillä sommiteltu kivasti.

Yhteenveto

Asiallinen ja toimiva koirablogi, josta itse muokkaisin pari juttua.

1. Onni



Bannerissa on hauska idea! Kuva on hyvin rajattu ja blogin teema selvästi erottuu nimestä heti. Blogissa kerrotaan Onnista. Ehkä valkoiset kohdat voisivat olla läpinäkyviä?

Esittelysivut + sivupalkki

Sivupalkki on hyvässä järjestyksessä. Ylin Moikka!-kohta on lyhyt ja ytimekäs ja siitä saa selvästi irti vielä enemmän mistä blogi kertoo. Tekstin alla oleva kuva on hyvä. Itse laittaisin tunnisteet blogiarkiston alle, mutta menee se noinkin. Onnin esittelysivu on hyvä ja kuvat on sommiteltu hyvin siihen, tykkään, kun niiden väleissä ei ole turhia rakoja. Tiedot ovat hyvin allekkain, joskin ne voisivat ehkä olla nätisti taulukossakin? Sukutaulu ei ehkä ole niin tärkeä, sen tilalla voisi olla kuva. Sivu on vielä kesken. Annan sivua ei ole ollenkaan muokattu ja vielä erittäin keskeneräinen.

Tekstit + yhteenveto

Itse laittaisin tekstien fonttikokoa pienemmäksi. Nyt se vie aika paljon tilaa ja pitää skrollata liikaa alas. Mielestäni myös kaunokirjoitus-fonttia on liikaa, se pistää silmiin kaikkialta. Kuvat ovat hyvälaatuisia ja muutenkin hyviä. Hyvä, luettava blogi!

4 kommenttia :

  1. voi kiittikiitti hirveesti!(:♥ huippua!

    VastaaPoista
  2. Teille on pentumainen haaste blogissani!:)
    http://pentumaista.blogspot.fi/2013/11/pentu-haaste.html

    VastaaPoista
  3. Paljon kiitoksia linkkauksesta ja arvostelusta! :) Aina on mukava saada palautetta blogista, oli se sitten negatiivista tai positiivista, sillä sen perusteella pystyn muokkaamaan blogista entistä paremman.

    VastaaPoista