24.11.2013

Wannabee virallista kehäkettuilua, vai onko?

Tylsyytän teitä ja kerron ensin meidän eilisestä pentukurssista. Pääsin tällä kertaa kyydillä ja oltiinkin jo aikaisin paikalla. Nemo oli älyttömän väsynyt alussa, mutta sai virtaa tunnin puolessa välissä.



Reenattiin ensin paikallaoloa häiriötekijöillä. (esim. muu ihminen huutaa tänne, jolloin koira ei saa liikkua) Meiltä sujui siihen asti hyvin kunnes kouluttaja huusi tänne ja Nemohan rakastaa kaikki, joten fiu sinne meni. Saatiin kuitenkin sekin koulutus vielä onnistumaan.



Nemo 7kk
Luoksetulon jälkeen treenattiin kiertimistä. Toinen harjoitteli tuolin kiertämistä ja toinen esteen. Kouluttaja kävi hakemassa meille agilitypuolelta esteen. Sitä oli sitten tarkoitus Nemon kiertää ulkokautta ja hypätä este, jonka jälkeen minä heitin namin lattialle. Tämä homma luisti meiltä ja ai, että jos oltaisiin saatu ensin mennä tuolireeniä olisi mennyt hypyt vielä paremmin. Tuolireenissä Nemo tajusi vasta kunnolla mistä on kyse ja kierteli tuolia erittäin hyvin. Hyppykuvia on nyt vain yksi, koska auringon säteet tulivat juuri siihen kohtaan missä hyppy oli.





Siirrytään sitten kohokohtaan, nimittäin tämän päiväiseen Best in puppy show'hun.


Saavuttiin paikan päälle ysiltä. Meillä oli äidin kanssa kantamuksena häkki, laukut ja kameralaukku + minulla oli tietty koira. Rantauduttiin lähelle kehä kuutosta, koska siellä Nemo esiintyisi. Meillä oli sitten siinä yli tunti aikaa pohtia mitä tehdään, kun kehätkään ei olleet missään vielä alkaneet. Treenailin sitten vain Nemon kanssa ja katselin, kun muita koiria tuli sisään.


 Nempalle oli pakattu mukaan vettä, trimmaus-ja ohennussakset, lihapullia, näyttelyhihna, karsta jne. Oikeasti käytössä oli vain karsta, lihapullat, hihna ja vesi. Nemolle tuli oikeaan takajalkaan ihme hilseongelma, joten piti esittää se toisinpäin. Lihapullat oli suuri fanituskohde ja niin se häntäkin saatiin heilumaan. Narttuja oli paikan päällä seitsemän ja uroksia kuusi.



Päästiin sitten kehään ja meitä vastaan oli melkein yhdeksänkuinen komea Flatkiss-kennelin flatti. Ja oli muuten aikuisen näköinen. Jos en olisi tiennyt olisin varmasti luullut sitä kaksi-vuotiaaksi tai enemmän. :D



Meitä sitten juoksutettiin ja katottiin yksilöllisesti ja viimein määrättiin toisiksi. Olen erittäin tyytyväinen Nemoon ja sijoitukseen. En voisi enempi toivoa, kun vastassa oli noin hieno koira. :) Tämän päivän saldona siis pen PEK2.


Nemppa lähti äidin kanssa kotiin ja mä jäin hillumaan sinne ja katselemaan. Seurasin parikilpailun ja ryhmäkehiä ja sitten olikin jo aika lähteä kotiin. Alla vielä Nemon arvostelu. Nyt me lähdetään iltalenkille!

9 kommenttia :

  1. Siis mistä tää on? Oot varmaan maininnut ja multa on mennyt ohi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lueppa postaus niin selviää. ;) En kyllä edes tiedä kumpi noista, kurssi vai näyttely?

      Poista
  2. Mahtava arvostelu, onnittelut hienosta päivästä! :) Ja hei, et ehkä arvaakaan miten paljon toi sun laittama video meitä auttoi, kun juuri tota samaa pitäisi opettaa omalle koiralle, mutten ole osannut, kun oon vaan netistä lukenut ohjeita. Kiitos siis videosta, siitä näki selkeästi mitä tehdään, jee! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin minunkin mielestä, kiitos! :) Kiva, että video auttoi. :)

      Poista
  3. Montako koiraa teiän luokassa oli? :)

    VastaaPoista
  4. mistä toi pinkki noutaja remeli on? ♥__♥

    VastaaPoista