10.3.2014

Kaverimiittinkiä

Oltiin tosiaan Pepin kanssa sunnuntaina miittaamassa kavereita. Paikalle tuli yhteensä mutkien kautta jopa 10 koiraa omistajinensa kanssa. Miitti oli tosiaan vain nartuille, koska yhdellä oli juoksut, muttei se menoa haitannut. Onnistuin räpsimään suunnilleen kaikista miitissä olleista kuvat, paitsi Taiga-bordercolliesta ei taida olla kuvaa. Jos jotakuta kiinnostaa minkälainen Taiga on niin täältä löytyypi kuva.


Mentiin tosiaan Fanny-BC:n ja Fannyn omistajan kanssa jo muita aikaisemmin pellolle. Pikkuhiljaa alkoivat muutkin tulemaan. Ensin tulivat Cira (kelpie) ja Eka (nahkacollie) omistajineen. Peppi innostui hieman juoksemaan Ciran kanssa, mutta en tajua mikä päähänpisto sille tuli yrittää alistaa Ciraa?


Odoteltiin neljän porukalla sitten hetken aikaa, jonka jälkeen tulivatkin muut paikalle. Eli paikalle tulivat Sofi (seropi), Kina (seropi), Sera (tolleri), Hyrrä (aussie) sekä Delia (suomenlapinkoira). Oikein mukava porukka tällä kertaa kasassa tosiaan. Sunnuntaina taidetaan taas ottaa uudestaan! Silloin tulee myös meidän vanhat kaverit, Rene ja Roy mukaan. Kaikki sunnuntaina otetut kuvat löytää helposti TÄÄLTÄ, mutta lisäilin tähän postaukseen kuitenkin muutaman. :)

Hyrrä
Kina & Delia
vas. Sera, Peppi, Sofi, Cira ja Eka
Fanny ja Peppi<3
Tilannekuva... :D
On se upee! Peppi 3v 9kk, copyt Serafimalle :3

5 kommenttia :

  1. Peppihän on melkein samanikäinen kuin Rex. Omani on 3v 11kk. Yllätyin siitä että ovat noin samanikäisiä! :) Olisi joskus kiva tavata, vaikutat tosi kivalta tyypiltä ja koirat kuulostavat ja näyttävät ihanille

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, jep! Kiitos kovasti, missä päin asutte? :)

      Poista
    2. Helsingissä. Ja etkös sä asukkin Espoossa, vai kuvittelenko ihan väärin?

      Poista
    3. Eiii mitä mä oon menny sekoilemaan!! Tyhmä minä. Siis eihän ne olekkaan melkein samanikäisiä. Rex on siis 2v 11kk. Että mä oon idiootti. Sori tää sekaannus. Silti ois kiva nähdä

      Poista