7.3.2014

Pientä videopostausta pitkästä aikaa!

Mursuilua
 Oltiin tosiaan torstaina mettässä koirien kanssa. Ehdin vihdoin hieman kirjoittaa, tosin vain kymmenen minuuttia aikaa, joten paljoa kirjoitusta ei tule. Otin herkkuja lähtiessäni taskut täyteen, koska olin plänännyt meille hakuja. Laitoin koirat puuhun kiinni ja vein herkkukasan n. 100m päähän tuulean alle, kumpareeseen. Ensin pääsi koitokseen Peppi, joka tottakai juoksi suoraan herkkujen luokse, hieman pujotellen. En tajua edes miten Peppi tiesi missä herkut olivat, mutta sinne se suunnisti!

Wannabee sakemannit.
 Nempun kanssa oli sitten vähän vaikeampaa. Ei se olisi halunnut päästää Peppiä pois, mutta lähti sitten kuitenkin hyvin jäljelle. Sai vainun, muutaman kerran piti kannustaa eteenpäin, kunnes päästin Nemonkin irti ja se juoksi herkkujen luokse. Eli hyvin meni molemmilla. En tiedä voiko tätä NOMEksi sanoa, mutta sanon kuitenkin, sitähän me reenattiin.


Otin myös videota molempien jäljistä, ne saatte hiukan myöhemmin, kun saan videot ladattua ja muokattua. Tulevat sitten varmaan seuraavan postauksen yhteydessä. Loppuun kuitenkin se videopostaus. :) HUOM. Kaikki postauksen kuvat & videot ovat puhelinlaatua.

3 kommenttia :

  1. Wonderfull dogs and video, greeting from Belgium

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you a lot! :) Nice to know you are reading my blog from Belgium. :")

      Poista