24.3.2014

Pihamaa alkaa sulamaan...

Ja päästään reenamaan agilityä! Alkuun hieman infoa meidän suunnitelmista. Eli, toukokuussa pitäisi kuvauttaa Nemon ja muiden pentujen lonkat ryhmäkuvauksena. Jos lonkat on A-tai B-lonkat (tai niiden mix) niin aletaan kunnolla harrastelemaan agia pikkuhiljaa, mutta jos ne on c-lonkat (jotka ei kyllä kuitenkaan ole huonot) niin aloitetaan ja jatketaan vähän pienemmillä esteillä, jottei lonkat rasitu. Pidän täällä jo peukkuja pystyssä, että lonkat olisivat nuo aat tai beet, jotta päästäisiin kesällä agilitaamaan. Eihän ne c-lonkatkaan sit haittais, mentäis vain pienempiä esteitä. Kuvasin eilen muuten videon, jossa esittelen agilitykalustoamme ja julkaisen sen täällä blogissa joku hetki. Tänään saapui uusi este meidän kokoelmaan ja kohta mennäänkin kokeilemaan sitä. Alla kuitenkin eilisen rata.


Eli aikas helpolta ja lyhyeltä näyttävä rata. Sitä se ei kyllä todellakaan ollut noille hiskipiskeille. Kepit menee molemmilla lähes ongelmitta, Nemolla tosi hienosti jopa, poitsu on tajunnut nyt miten kierretään niitä keppejä ja pidemmillä kepeillä se pujottelee nätisti. Peppi nyt oli Peppi, vähän oli unohtunut kepit, mutta sit taas ei. Hienosti meni se kuitenkin. Putken edessä oli jäätä, jotan ittelläni meni aina vähän pitkäksi ---> koiran jäljessä. Videolta sen näkee aikas selkeästi. Jospa me nyt päästäisiin enemmän reenaamaan, tsekkasin tuon naapurin pihan nyt ja näyttää hyvin alkaneen sulamaan. Muuten, tuossa videossa otin Nemolle vain neljä kertaa tuota rataa, jossa on hyppy. Unohdin laskea hypyn pieneksi, kuulitteko unohdin, joten siitä ei tarvitse mainita. :) JA videon loppu ei ole tiukkapipoille, pitähään noiden kanssa joskus pitää hauskaakin!



Ps. Lähipäivinä pitäisi olla tulossa postausta meidän luontopolkureissuista. Käytiin viikonloppuna lauantaina ja sunnuntaina, ihanaa! Alla olevassa kuvassa muut kuvat sunnuntailta, paitsi kaksi Nempu-kuvaa oikealla, alhaalla. :) Milloin muuten haluatte sen agilitykaluston esittelyvideon tänne blogiin?


4 kommenttia :

  1. Kuinka usein muuten peset Peppiä ja Nemoa? Itte pesen n. 2 krt vuodessa, koska meidän koira ei tykkää oikein pesusta (saattaa johtua siitä, kun pienenä hyppäsi järveen ja jalat ei ylänyt pohjaan?)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihihihm tuosta tulikin mieleen, että onhan Nemokin HEITETTY pienenä mereen, mutta rakastaa silti vettä. :D Eipä varmaan saisi heittää, muttei kaverin pikkusisko sitä tiennyt. Pesen niitä ennen näyttelyitä ja jos kauhean kuraisia/hilseilevät turkit.

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kopioin toisten blogeista ratoja ja leikkaan niistä esteet :D

      Poista