25.3.2014

Pieniä paljastuksia suunitelmista

Nyt on paljon kerrottavaa teille! Aloitetaan ehkä kuitenkin seuraavasta höslääjästä, joka tulee minulle hoitoon.

c. Päivi Klimenko
Kyseessä on siis Nemon veli, Paukku. Oikealta nimeltään Paukku on Oak Barrel's High Voltage Cable. Paukku on tosi samanlainen kuin Nmeo, ainakin ulkonäkönsä perusteella. Otsapenger hieman loivempia ja paljon vähemmän karvoja, muuten muistuttaa kovasti Nemoa. Paukku käväisi Kajaani KV:ssa tammikuussa ja oli siellä PEK3 KP. Paukku tulee meille torstai-iltana ja lähtee sunnuntaina, joten menoa ei ainakaan puutu. Perjantaina aamulla olis suunnitelmissa mennä ulos koirakaveri-Leon kanssa ja lauantai-iltapäivällä Rene ja Roy tulee meitä moikkaamaan kentälle ja itse raahaan agiesteet mukaan. Paljon kivaa tiedossa.

En jaksanu muokata oikean kokoiseksi, mutta Nemo 11kk! <3
Toinen suunnitelma on sitten 12.4 oleva flättierkkari. Eli flattien erikoisnäytely, jonne ilmoitin Nemon. Katsotaan miten tullaan pärjäämään, vai pärjätäänkö. Pääasia on, että on hauskaa ja ajattelin yrittää edes saada sieltä EH:n, omaan makuun tuo koira on ERI SA:n arvoinen... :D 

Isompaa kuvaa ei ole!
Kuulostaako kasa pentuja jännältä? No niin kuulostaa minustakin! Tosiaan, Nemon kasvattajalle Riitalle on tulossa pentuja toukokuulle jos kaikki menee suunnitelmien mukaan. Daamina toimii Nakki ja miehenä on ruotsalainen Mackan-flätti. Ruskeita ja mustia odotetaan, Mackan on ruskea, kun taas Nakki musta. Nakki on nyt just Ruotsissa, josko se kohta lämpenisi määkkänille. Ja no minähän liityn näihin niin, että pääsen hoitamaan pentuja heinäkuussa päivin ja öisin, kun muita ei ole kotona. Nemo tietenkin tulee tottakai mukaan ja tulee olemaan superkivaa, mitenköhän jaksan odottaa edes koko kesää... 

    Kesälle on muutenkin paljon kivoja suunnitelmia. Kesän alussa Tua (jos joku ei muista Tuaa, tsekatkaa TÄMÄ) on tulossa meille varmaankin ja kesäkuun lopussa on koiraleiri. Koiraleirin jälkeen on pentupuuhat ja sitten on kaikenlaista muuta mukavaa. No, mutta tässä oli nyt tämä pieni tietopaketti tulevasta, paljon kivaa on edessä, paljon kivaa on takanakin. :)


4 kommenttia :

  1. Mille leirille oot menossa? Mä taas en jaksa odottaa toukokuun alkuun, että nään Pepin, Nemon ja sut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kennelliiton kesäleirille muwun kanssa :3 Ja hihi, silloin nähään! :) Tosin, nähään vaan jh:ssa, koska olen siellä Tuan kanssa ja kasa handlattavia ittellä.

      Poista
  2. Ai tekin tulossa Kennelliiton leirille! Siistiä, mä tuun kans Sofin kanssa. :)

    VastaaPoista