9.3.2014

Oli se kaunis päivä!



Herättiin eilen koirien kanssa jo puol seittemältä, vaikka herätys oli laitettu kahdeksaksi. Mikä sen parempaa, kun kölliä sängyssä Pepin vieressä tunti ja sitten nousta ylös. Annoin dogeille ruuat ja kiersin pienen lenkin. Yhdeksältä päästiin lähtemään matkaan kohti Veikkolaa & Veikkolan mätsäriä. Paikan päällä saatiin numerolaput, Pepin kehä oli ensin.


Yllätyin positiivisesti miten nätisti Peppi meni. Juoksutin vapaalla hihnalla ja se juoksi pää pystyssä ja seisoikin tosi hienosta, jes! Tuomari katsoi hampaita, laittoi juoksemaan eestaas ja kehän ympäri. Meil oli parina dalmatiankoira. Isojen tuomari taisi tykätä enemmän Pepistä, joten saatiin punainen.


Nempun kehä meni päällekkäin Pepin kehän kanssa, mutta päästiin sitten kuitenkin melkein heti Pepin kehän jälkeen pentujen kehään. Meillä taisi olla parina soopeli sheltti, joka muuten nätti parivuotiaalta. Ihmettelin kovasti miten se oli pennuissa. Kuitenkin, Nempu meni tosi nätisti ja saatiin punainen nauha. Nemon kehän jälkeen oli isojen nauhakehät, joissa ei Peppi sijoittunut. Oli muuten kummallinen tuomari, juoksutti kaikkia isoja ympäri ja siinä samalla tiputti koiria pois?


Seuraavaksi oli Junior Handler-kehä, jossa oltiin Pepin ja 11:sta muun handlaajan kanssa. Omasta mielestäni Peppi meni supernätisti. Yksi asia vain jäi vaivaamaan ja se oli se, kun tuomari sanoi, että "kaikki osasivat näyttää hienosti hampaat sivusta." Tuomari ei edes pyytänyt minua näyttämään hampaita... Eikä me sitten sijoituttukkaan, mutta itse olen ylpeä omaan handlaukseen ja tuohon superiin spanieliin!


Ja vielä ylpeämpi olen tuosta pennusta. Meidän eka kunnollinen "voitto" mätsäreissä. Punaisten nauhakehissä oli siis tosiaan aikas paljon pentuja ja tuomari oli hupaisa, kun oli kuusi jäljellä ja kommenttina oli "en pysty pudottamaan ketään, joten sijoitetaan vielä kuudes." :D (tässä mätsärissä sijoittui siis yleensä viisi) Me oltiin sitten viidensiä! Huippusuoritus pikkuruskealta, niiin ylpeä olen. Ensimmäinen oli snautseri ja en yhtään ihmettele, oli himputin kaunis! :o


Pitihän mun mennä koirien kanssa viel viereiselle kentälle juoksemaan, kun oli niin kaunis auringonpaiste. Otin myös seisotuskuvat koirista, mutta kumpikaan ei oikein onnistunut, onneksi tämän päivän miitistä sain hyvän seisotuskuvan Pepistä. Voitettiin Nempun kanssa tosiaan Pedigreen erilaisia herkkuja, dentastixsejä sekä iso ruokasäkki. Jumbonesit meni jo koirille, mutta muita on viel jäljellä.



Käytiin vielä eilen mätsäreiden jälkeen läheisessä mettässä. Piti mennä hiukan pidemmälle lenkille, mutta yllätys minä astuin vahingossa polveen asti kuraveteen ja ihanat uudet persikanväriset housut ja saappaat oli täynnä kuravettä! Voi kuravesi... Jatkettiin vielä vähän matkaa ja palattiin takasin. Loppuun vielä muutama kuva & kuvakollaasi reissulta.



Ei ees likainen...

7 kommenttia :

  1. Olipas kivat palkinnot! Täälläpäin palkintona on yleensä vaan just ja just joku ruusuke ja sen lisäks joku tennispallo tai yks luu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, joo on täälä joskus kivat! Silloin, kun Nempu oli SIN2 niin palkintona oli just ruusuke ja joku pallo tms. :D

      Poista
  2. Mä en suosittele ruokkimista just ennen lenkkiä, sillä voi olla kohtalokkaat seuraukset. Pieni rauhallinen kävelylenkki tuskin aiheuttaa ongelmaa, mutta eteenkin jos koirat juoksee kovasti.

    VastaaPoista
  3. Ihan uteliaisuudesta minkä rotuinen tuo teidän Nemo? Ihania palkintoja!

    VastaaPoista
  4. Ada, Miksei ennen lenkkiä voi? Tai siis, tiedän, että voi tulla vatsalaukun kiertymä, mutta eikö se ole vain pennuilla?

    kiia, Nemo on sileäkarvainen noutaja

    VastaaPoista
  5. Vatsalaukunkiertymä voi iskeä minkäikäiseen koiraan hyvänsä.

    VastaaPoista