14.9.2013

Ei oo olemassa kummituksii, eiks nii?

Edit. Pahoittelen heti alkuun kuvien laatua. Sää oli mitä oli ja kuvia ei voinut paljoa muokata. 

Eilen meillä oli Vihdissä, erittäin sumuisessa säässä mätsärit. Iltaa myöten sää kyllä selkeni huomattavasti. Kehiä oli kolme. Yksi iso ja kaksi pientä. Isoissa kilpailtiinkin kaikki meidän luokat. Ekana meillä oli Junior Handler joka meni mielestäni ihan hyvinkin. En ollut harjoitellut paljoa Pepin kanssa edes ja siihen nähden menikin kivasti. Sähläsin mitä lie aika monessa kohtaa, muttei sillä niin väliä.


Seuraavana oli Junnu Handlerin jälkeen pennut. Ensin meni Madde, joka sai sinisen ja sitten mentiin me, Nemolle punainen. Nauhakehien jälkeen oli isot aikuiset ja Pepille punainen. Lukekaapas alhaalta lisää!

Tälläisellä meiningillä lähdettiin. No, oli Peppi kyllä innokkaampi ;)
     Jh:ssa oli vaan neljä ihmistä ja koiraa, joka tarkoitti, että kaikki sijoittu. Meitä juoksutettiin, katottiin yksin ja sitten seisotettiin koiria. Tuomari oli venäläinen ja merkit (sinä olet ykkönen... jne.) oli vähän sen mukaisia. Ihan muksasti meni kuitenkin. Tultiin Jh:ssa kolmansiksi neljästä. Eli JH 3/4!! Kuvia ei ole, koska tyhmänä ihmisenä käskin äitiä vain videoimaan!


   Palkinnoksi me saatiinkin aika kivat palkinnot. Palkintokuva piti ottaa, mutta arvatkaa jaksoinko... Palkintoina meille oli Royal Caninin retkituoli (huippu!), vetolelu, herkkuja ja jotain palautumislitkua. Luulen, ettei tuota palautumislitkua tulla käyttämään, joten jos joku haluaa ostaa sen niin myyn kyllä.


Seuraavaksi oli isossa kehässä isot pennut. Madde oli meitä ennen, joten me jouduttiin odottamaan. Madden pomppiminen oli aika hienon näköistä, mutta nauhakehissä menikin kivasti. Madde oli SIN1, muttei sijoittunut BIS-kehässä. Sen kyllä ymmärtää, koska oli aika hienoja koiria mätsärissä. :)


Seuraavana (ennne nauhakehiä tosin) oli mun ja Nempan vuoro. Ei meillä sitten mennyt nappiin ja tuli se toinen PUN- toisesta näyttelystä. Nemo meni kaiken kaikkiaan kivasti kehässä, mutta luultavasti se on "liian heinäsirkka". Nemppa on nyt heinäsirkka vaiheessa ja se on vain jalkaa koko koira. :D Tungen tähän väliin videota Nemon "parikehästä".





Parikehässä meitä vastaan oli husky/alaskanmalamuutti, joka esiintyi myös kivasti ja oli kivan näköinen. Peppi kuitenkin vei ja voitti ja sai punaisen nauhan. Tuomari selvästi tykkäs Pepistä, jäi siinä yksinarvostelussa rapsuttelemaan ihan innoisaan Pepsulaa. :D


Nauhakehissä taas juoksutettiin. Mielestäni tuomarin "komennot" olivat erittäin epäselvät. Jäinkin häröilemään kentälle, koska en tajunnut mikä meni mihin... Ei sitten kuitenkaan sijoituttu. Palkintopalleilla oli mm. hieno Hinto-amerikanakita ja eräs dalmatialainen. (joka oli muuten BIS1)

Perus sähläystä kehässä 
Meillä seuraava mätsäri onkin huomenna. Espoossa, Showhaun järjestämä mätsäri. Sinne menen vain pentuihin Nemon kanssa. Postausta sieltä tulossa ehkä jonkun muun postauksen yhteydessä. Käykää muuten katsomassa Seikkailut-sivu. Siellä on Kalenteri ja sinne pitäisi ilmestyä pian linkkejä eri paikkoihin.

Pepin summerstyle.

6 kommenttia :

  1. Peppi näyttää ihan Nanalta tossa vikassa kuvassa, just sama ilme! :D Teillähän on sujunut hyvin mätsärit, onnea :)

    VastaaPoista
  2. Netta ja Riesa pääs kuvaa :D siin 'parikehä' kohas

    VastaaPoista
  3. Kelasin eka jo et toi vika oli seisotus kuva nii tassut hyvin rungon alla :D onneks katoin vääri :D

    VastaaPoista