22.9.2013

Pentukurssi III ja viimeinen osa katselmuksesta



"I can't tell where to jorney will end.
But i know where to start."
Torstaina me matkattiin kera kahden koiran pentukurssille. Mentiin sinne ensin bussilla. Tai itseasiassa ensin me mentiin Kamppiin. Siellä treenattiin liukuportaissa menemistä, joka onnistui molemmilta koirilta hyvin. Juostiin ulos ja bussi menikin meidän edestä. Onneks seuraava bussi tuli jo kymmenen minuutin päästä! Konalan Pikku Faunattaressa oli ihania takkeja ja kaikkea koirakamaa alennuksessa (vähintään -50%), mutta yllätyksellisesti mulla ei ollut rahaa mukana niihin. Mentiin sitten siitä syömään Heseen, koirat oli kiltisti pöydän alla. Nyt te varmaan ihmettelette, että siis ketkä koirat mukana olikaan? No, tietty nää kaks!

Kuva oli tosiaan parempi mustavalkoisena....
Pentukurssilla treenattiin sivulletuloa, kosketusalustan käyttöä ja seuraamista. Sitten oli kans jotain sähläystä. Nemo tuntu väsyvän puolessa välissä tuntia, joten vaihdoin koiraa ei-niin-pentuun, eli Peppiin. Peppi meni tosi kivasti ja totteli hyvin. Tyytyväinen olen kuitenkin molempiin koiriin! Peppikin tuli tavallista lähemmäksi sivulletulossa.


Ensimmäisenä treeninä oli sivulletulo. Nemo tulee jo ihan hyvin ilman seinääkin. Treenattiin pari kertaa sivulletuloa, sen jälkeen siirryttiin seuraamaan ja paikallaoloon. Ja sitte vaan pelleiltiin. Ei oikein jaksa pitkän päivän jälkeen ottaa tota tosissaan. :D




Tein teille myös ihan mini koostevideon pentukurssilta. Toivottavasti tykkäätte, vaikka näitä videoita on lähes joka postauksessa. :D



En voikkaan kirjoitella nyt viimeistä osaa katselmuksesta. Oma kone meni ehkä rikki, joten en tiedä tosiaan milloin postauksiakaan tulee. Kirjoittelin tämän vikan pätkän isän koneella. Tänään oltiin Pojan kanssa ekaa kertaa mätsräissä tuloksella PUN4... Siitä tulossa myös postausta, kunhan kone toimii.

6 kommenttia :