28.9.2013

Karhunpoika sairastaa

Moikka! Nemolla on nyt ripuli/oksennustauti taas... En tiiä miksi, mutta musta tuntuu, että tää pentu tykkää sairastaa. Ensimmäisenä oli se nestehukka, sitten korvatulehdus ja nyt tämä. Kaikki alkoi siis eilen. Käytiin illalla ihan normaalilla lenkillä, jossa se oksensi nappulat ulos (ja söi ne takasin) ja ripuloi. No, ajateltiin, että on syönyt vaan jotain väärää. Yöstä ei tullutkaan mulle mikään kovin mukava. Ensimmäisen kerran heräsin puoli kahdelta Nemon vikinään. Vein sen ulos ja sieltä sitä ripulia tulikin paljon. Sen jälkeen vikistiinkin koko ajan ja lähdettiin Nemon kanssa kolmelta yölenkille... No, ei se yö siitä ilman vikinää jatkunut, joten olenkin aika väsynyt nyt.

Tiistailta
Aamulla Nemo sitten oli kuulemma ripuloinut isän kenkään (hih :D) ja heti siitä ulos. Onhan tuo ihan iloinen yms. Tavallinen koira, mutta ripulia vaan tulee. Nyt keitin Nemolle paaaljon riisiä ja riisin kanssa se saa raejuustoa. Nemo on myös Aptus Attapectin kuurilla muutaman päivän. Kuuri siis kestää 2-3 päivää. Toivotaan, että pikkuterminaattori paranee ja, ettei tarvitsisi lähteä näyttään eläinlääkärillä!

7 kommenttia :

  1. Voi ei! Toivottavasti menee ohi

    VastaaPoista
  2. Paranemisia Nemolle! Meillä yleensä toimii tuo riisijuttu tosi hyvin, toivottavasti teilläkin tepsii!

    VastaaPoista
  3. http://mustaparranblogi.blogspot.fi/2013/09/liebster-blog.html

    VastaaPoista
  4. En katellut muiden blogeja kun nuo keksin, joten ei oo teiltä matkittu. Jos sä nyt kuitenkin välttämättä haluut, niin voin kyllä muuttaa/poistaa niitä :) ja ei tuo fontti kyllä samalta näytä, joten en ymmärrä miksi mainitsit siitä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, ei se olekkaan sama :D Ja joo, ei se mua haittaa :D

      Poista