21.9.2013

What does the fox say?

Oli kyllä mahtava päivä tänään! Kuitenkin ensin pakko sanoa tämä, kun olen saanut paljon "kyselyitä" tästä asiasta. Aika monet haluaisivat, että vaihtaisin kuvia pienemmiksi ja testiä suuremmaksi. Niin en kuitenkaan tee. Tykkään itse isoista kuvista ja siksi ne jäävätkin isoiksi. Tykkään myös lukea vähän tekstiä, katsoa kuvaa, lukea taas tekstiä... jne. Mutta, arvostan teidän mielipiteitä, kiitos niistä. Saa tietty laittaa muita kriittikejä tulemaan, niitä otetaan nimittäin mielellään vastaan vieläkin.


Vietettiin nuorten koirien katselmus sumuisessa ja sateisessa säässä. (kuvat ovat siis sen mukaisia) Aloitettiin aamulla Nemon kanssa heräämällä oikeastaan puoli seiskalta. Pakkailin kamat ja lähdettiin Ninan, Uran omistajan ja Pojan omistajan kanssa ajelemaan Kouvolaan. Toisin sanoen, me istuttiin pari tuntia aluksi autossa. Huomas kyllä eron koirissa, kun tultiin hiekkatielle. Poika ja Ura valpastu heti ja nous istumaan.


Rasteja oli paikan päällä neljä. Me mentiin Pojan ja Nempan  kanssa ensimmäisenä näyttelyrastille. Siinä katsottiin koiran ulkonäköä. Nemo sai Ok:ta, hyvää, erittäin hyvää ja erinomaista. Ainoat huonot oli vaan litteät tassut, vaaleat silmät ja löysät polvet. Tuomari sanoi, että on oikein lupaava pentu. Olin itseasiassa siinä ainakin erittäin tyytyväinen, että paperiin oli laitettu, että Nemon yleiskunto on erinomainen, jeah!


Näyttelyarvostelun jälkeen mentiin vesirastille. Siitä ei ole kuvia, koska paikka oli ns. pienellä saarella ja ihan älyttömän mutainen. Koostevideolla alhaalla on tosin videota pojasta, kun se noutaa vedestä damin. Eli mentiin siis sinne veteen, jonka jälkeen kuului PAM ja dami lensi veneestä veteen. Nemo arkaili ensin vähän, mutta hakikin sitten mainiosti damin ja se tosiaan t-o-i sen mulle! Sellaista se ei ole vielä tehnyt damilla. :D Tämän rastin jälkeen oltiin tosiaan ihan mudassa. Ehkei valkoinen takki ja valkoiset kengät ollu hyvä yhdistelmä sinne mutakkoon. No, tiedetäänpä ens vuonna!


Seuraava rasti oli noutorasti. Tuli PAM ja dami lensi. Ekalla heitolla Nemo ei hakenut, mutta toisella heitolla haki ja toi (!) damin mulle. Kolmannella kerralla ei sitten tuonutkaan. Seisoi hetken dami suussa ja hölmistyneenä pudotti sen ---> tuli pillin vihellyksestä ilman damia luokse. Siinä onkin se mitä meidän pitää harjoitella vielä.

Kattokaapa, tossa alla on tämä sama kuva erittäin suuri-koossa. Blogger pilasi tämän laadun!

Viimeinen rasti oli riistarasti, josta kirjoitan Pentukurssi III-postauksen yhteydessä, nyt menen nukkumaan, kun heräsin aamulla jo kuudelta...



Niin ja loppuun vielä muuten tämä video. Meinas unohtua. :D

5 kommenttia :